PÉCS

2018.01.21. 13:18

A harcosság, a fegyelem, az elszántság dönthet

Nagyon fontos mérkőzés előtt áll a PTE-PEAC NB I.-es férfi röplabdacsapata: vasárnap (16.00) a Sümeg otthonában lép pályára, s mindenképpen pontokat akar szerezni.

K. Mayer A.

A leendő házigazdák hasonló játékerőt képviselnek, mint a pécsiek, mindketten a felsőházba kerülésért hajtanak.

– Vettünk egy nagy levegőt a MAFC elleni, fővárosi vereség után, majd elkezdtünk erre a meccsre készülni – mondta Gyöngyösi Zoltán, a PTE-PEAC vezetőedzője. – Közben volt egy kecskeméti találkozónk, ott két szettre nincs panaszom, egyet viszont elrontottunk. A KRC persze simán hozta a papírformát, de ez a két csapat között meglévő különbség alapján nem meglepő, és nem is vet vissza bennünket. Most azonban nagyon oda fogjuk tenni magunkat, mert a felsőházba kerüléshez itt pontokat akarunk gyűjteni! Játéktudásban hasonlónak érzem a két csapatot, a harcosság, az elszántság, a fegyelem dönthet.

A Sümeg egyre acélosabb, folyamatosan erősíti a keretét, és egyre jobban játszik, ami az eredményein is megmutatkozik. Amennyiben nyernének a hazaiak, megelőznék a PTE-PEAC-ot, ezért biztosan nagyon motiváltak lesznek, ám ez a vendégekre is igaz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában