Pécs

2018.02.16. 18:30

Hardi Ádám kiválóan vívott a kadett ob-n

Hardi Ádám érte el a legjobb eredményt.

K. Mayer A.

A kadett országos bajnokságot a hazai vívósport főhadiszállásán, Budapesten, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezték meg. A PTE-PEAC Vívószakosztály színeiben a legjobb eredményt Hardi Ádám érte el, aki a tizenhatodik helyen végzett a száznégy fős mezőnyben. A csoportfordulót négy győzelemmel és két vereséggel zárta a pécsi párbajtőröző, majd két nyert meccs után kikapott a későbbi bronzérmes Fekete Ádámtól. Klubtársa, Merkl Levente a huszonkettedik helyezést érte el. A lányoknál hetvenhárom vívó indult, a legjobb pécsi eredmény Miklós Fanni nevéhez fűződik, aki a huszonharmadik helyen zárt.

A csapatversenyek során a PTE-PEAC fiú kvartettje (Deák Szilárd, Hardi Ádám, Kovács Andor és Merkl Levente összetételben) a tizedik helyen végzett. A pécsi lányok (Frei Adél, Le Pálma, Magda Jázmin és Miklós Fanni) győzelem nélkül a tizenkettedik helyen zárták a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában