Kosárlabda

2018.02.18. 21:40

Hepp Kupa: dobogós lett a PVSK-Kronosz Kiadó

A bronzmeccsen kiválóan játszottak, s így harmadikak lettek Demeterék.

SZ. M.

A PVSK-Kronosz Kiadó NB I. B-s csapata számára nem indult jól Debrecenben a Hepp Kupa. Juhász Olivér együttese az elődöntőben elég sima vereséget szenvedett ugyanis a Nyíregyházától. A vasárnap délelőtti, Salgótarján elleni bronzmeccsen viszont kiválóan játszottak a pécsiek, volt, hogy már harminc ponttal is vezettek, így teljesen megérdemelten állhattak fel a dobogó harmadik fokára.

PVSK-KORONOSZ KIADÓ– SALGÓTARJÁN 79-51 (18-13, 18-9, 23-6, 20-23)

Kosárlabda Hepp Kupa, bronzmérkőzés. Debrecen, 100 néző. V.: Sallai, Bács, Horváth Zs. PVSK-KRONOSZ KIADÓ: Bíró L. 7, Antóni 13/6, Demeter 10, Popgyákunik 3/3, Kővágó-Laska 6. Csere: Riskó 10, Krnjajski 8, Berkics 8/6, Benke 7, Porrogi 2, Mándity 3/3, Fülöp Zs. 2 Vezeteőedző: Juhász Olivér.

JUHÁSZ OLIVÉR: – Maximálisan elégedett vagyok. Éremért jöttünk, és meg is szereztük azt, sőt, ma kifejezetten jól is játszottunk. Örülök, hogy mindenki pályára léphetett, és mindenki hozzá is tett a sikerhez.

A Hepp Kupa döntőjében a Nyíregyháza és az Oroszlány találkozott egymással, utóbbi 95-81-re győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában