kosárlabda

2018.01.18. 13:30

A hétvégén a PINKK a PEAC-Pécshez látogat

A PINKK-Pécsi 424 női kosárlabdacsapata számára nem éppen úgy kezdődött a 2018-as esztendő, ahogyan azt a játékosok elképzelték.

Sz. M.

A Győr elleni idegenbeli vereség miatt persze nem érhette szemrehányás a rózsaszíneket – pláne, hogy sokáig vezettek is az Euroligás gárda ellen –, de a ZTE elleni második félidei összeomlás azért már elég fájó emlék. A sebek nyalogatására ugyanakkor nem nagyon van ideje Jens Tillman együttesének, hiszen szombaton már újabb bajnoki következik, ráadásul egy komoly rangadó, az MTK ellen remeklő PEAC-Pécs vendégei lesznek ugyanis Sarokék.

És ha már Gémes-Sarok Nikolett, vele kapcsolatban jelenleg az is nagy kérdés, hogy egyáltalán pályára tud-e majd lépni a megyei rivális elleni találkozón. A PINKK legtapasztaltabb kosarasa a Zalaegerszeg ellen ugyanis combsérülést szenvedett, ami elsőre ráadásul úgy tűnt, elég komoly. A játékosnak komoly fájdalmai voltak, a mérkőzés utáni napokban emiatt még aludni is nehezen tudott, edzésről pedig természetesen szó sem lehetett. A klubtól kapott információink szerint azonban az edzőteremben már elkezdett mozogni Gémes-Sarok, és nagyon bíznak benne, hogy a PEAC-Pécs ellen már ismét ott lehet a pályán – azt azonban, hogy ez végül így lesz-e, egyelőre nem lehet tudni biztosan, valószínűleg ez csak a mérkőzés napján fog majd eldőlni. Komoly hátrányt jelentene a PINKK-nek, ha egyik legjobbja nélkül kellene kiállnia a Lauber Dezső Sportcsarnokban az egyik közvetlen rivális ellen.

Akárhogy is, de izgalmas csatára van kilátás, az biztos. A PEAC-Pécs javuló formát mutat, és van is miért visszavágnia, hiszen a két csapat őszi egymás elleni bajnokiját a PINKK-Pécsi 424 nyerte meg Kozármislenyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában