vízilabda

2018.01.15. 17:19

A Honvéd lesz a pécsiek ellenfele a Komjádiban

A PSN Zrt. és a PVSK vegyes csapata remekül kezdte szereplését a vízilabdázók Komjádi Kupájában. Az utánpótlás-megmérettetés első körében a PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es felnőtt együttesének tagjaira épülő pécsi gárda nagyon simán ejtette ki a Debrecent, most pedig már az is kiderült, hogy a négy közé jutásért a Honvéddal kell majd megmérkőznie Lukács Gergely együttesének.

Sz. M.

Pontos időpontja még nincs a fővárosiak elleni páros meccsnek, de az biztos, hogy a szövetség három játéknapot adott meg, ezek pedig januárt 28., 29. és 30. A Komjádi négyes döntőjét március végén rendezik majd.

Közben a PVSK-Mecsek Füszért már javában készül az első „tavaszi” fordulóra az OB I.-ben, Csaba Mártonék most szombaton az Eger csapatát fogadják az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában. Az esélyek persze nem a pécsiek mellett szólnak, de a klub vezetői a azért szeretnék, ha minél több szurkoló buzdítaná a gárdát. Éppen ezért ajándékokkal kedveskednek a drukkereknek. A mérkőzésre érkező 50., 150. és 250. szurkoló PVSK-s sapkát, míg a 100., 200. és 300. néző törölközőt kap ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában