fitnesz

2018.05.18. 16:36

Horváth Bianka profi akar lenni

Nagy sikert ért el Horváth Bianka fitneszversenyző, aki az USA-ban szerepelt.

Horváth L.

– Nyolcszoros NPC Figure Miami bajnok lettem – újságolta a fiatal hölgy. – Címvédő meghívásos, nemzeti és nem nemzetközi verseny volt, az amerikaiakon kívül más nemzetiségűek nem is indulhattak volna, menedzserem, Spartan James segítségével kijutottunk hárman Magyarországról. A másik két magyar lány nem az én kategóriámban, a bodyfitnessben versenyzett, hanem a nem annyira izmos fitness modelben, az egyik szintén első, a másik pedig második helyezést ért el. Úgy is fogalmazhatnék, hogy arattak a magyar lányok. Augusztusban visszavárnak minket Amerikába.

A pécsi sportoló számára a következő megmérettetés június 2-án lesz, de már Európában. Horváth szerint ez nívósabb versenynek ígérkezik.

– A San Marinói Olympia már Pro kártyáért megy, szeretnék amatőrből profivá válni, a Pro ligához tartozni – nyilatkozta Horváth. – Ha esetleg itt nem jönne össze, akkor június 24-én Londonban, aztán majd legvégül szeptember 2-án Las Vegasban esedékes a Pro Card viadal. Ha bármelyiken sikerül megszereznem a hivatásosoknak járó kártyát, akkor már a Pro versenyzőkkel állhatok színpadra. Közben lezajlott a Magyar Kupa, ahol a nigériai versenyzőm, Eleanya John arany minősítést kapott Mens Phisique kategóriában. Nem állunk meg, a következő fellépése, az Inba Pécsett lesz május 19-én, aztán következnek a Fitbalance és nyári Beach versenyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában