Labdarúgás

2018.02.16. 18:59

Ismét erősített a PMFC, Nyárasdi és Koval a két újonc

Egy belső védő és egy védekező középpályás érkezett a bajnoki elsőségre hajtó PMFC-hez.

K. Mayer A.

Szerda délután még úgy fogalmazott lapunknak az esetleges további erősítéseket firtató kérdésünkre válaszolva Márton Gábor, a PMFC labdarúgócsapatának vezetőedzője, hogy igazolni kellene. Nos, a feltételes módból kijelentő lett: a piros-feketék az átigazolási időszak hajrájában két új játékost is szerződtettek.

Ahogy arra számítani lehetett, egy belső védő és egy védekező középpályás érkezett a bajnoki címre hajtó PMFC-hez. Utóbbi a 21 éves Koval Viktor, aki jól megtermett fiatalember, 195 centis – minden bizonnyal ő lesz a levegő ura a pécsi kapu előtt, illetve pontrúgások esetén az ellenfél ötösén belül. Az újpesti nevelésű szűrő tizennyolc NB II.-es mérkőzést játszott a Dunaújváros színeiben, majd Debrecenbe került, ahol a második csapatnál számítottak rá. A nyártól a Nyíregyháza játékosa lesz, addig azonban a PMFC-nek segíthet a feljutás kiharcolásában.

A másik újonc, Nyárasdi Zsombor az NB III. Nyugati csoportjában szereplő III. Kerülettől érkezik. A 25 éves belső védő a Fradiban nevelkedett, s a zöld-fehéreknél rendszeresen játszott a másodosztályban. Ezt követően a BKV Előréhez igazolt, majd következett Jászberény, innen pedig a III. Kerülethez került.

A piros-feketék szombaton délután újabb felkészülési mérkőzést játszanak, 14 órakor a Videoton II. együttesével találkoznak a Várkői Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában