Labdarúgás, megye II.

2018.09.22. 11:19

Kemény mérkőzés vár az éllovas Palotabozsokra

Az NK Építők megyei II. osztály 6. fordulójában az első három helyen lévő csapat közül a legnehezebb dolga minden bizonnyal az eddig hibátlan listavezető Palotabozsoknak lesz.

Szakács M.

Fotó: Laufer László

Az első helyezett ugyanis a hatodik helyen álló Somberek vendége lesz, ahol azért biztosra nem mehet majd a Bozsok. Mindeközben a második Véménd az utolsó előtti, eddig csupán egy pontot szerző Dianához látogat, a tabella harmadik helyezettje, a még veretlen Himesháza pedig a mezőnyből lefelé kilógó Drávaszabolcsot fogadja. Ez utóbbi találkozón alighanem a Himesháza rámehet majd a gólkülönbség javításra, hiszen a Drávaszabolcs csak az utolsó két meccsén kapott 34 gólt...

Szeptember 22., szombat, 16.00.

Somberek (6.)–Palotabozsok (1.).

Szeptember 23., vasárnap, 16.00.

Bicsérd (5.)–Ócsárd (9.), Diana SE (15.)–Véménd (2.), Bogád (14.)–Hosszúhetény (12.), Nagykozár (10.)–Kétújfalu (4.), Himesháza (3.)–Drávaszabolcs (16.), Lánycsók (7.)–Mozsgó (11.), Magyarbóly (8.)–Töttös (13.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában