Mohács

2018.07.19. 17:25

Kiválóan sikerült az edzőtábor

Kora reggel bemelegítő futással indítottak, majd az edzőtábor végén a növendékek övvizsgát is tettek.

Máté Balázs

A nemzetközi WADO JUKU Karate Szövetség Dávodon tartott nyári edzőtábort, amelyet a Mohácsi TE Karate Szakosztálya szervezett.

A magyar egyesületek mellett angol, ír és olasz klubok képviseltették magukat. Az együttlét nem éppen könnyed, laza kikapcsolódásról szólt: a korai ébresztőket bemelegítés és futás után Bo-Jitsu edzés követte, ahol bottal vívott harcművészeti technikákat sajátíthattak el a résztvevők.

Minden délelőtt és délután kétórás szemináriumot tartott Yoshihiko Iwasaki tíz danos japán nagymester, valamint sok, Japán történelmét és a karate szellemiségét felvillantó történetet osztott meg a hallgatósággal.

A tábor végén övvizsgát tettek a növendékek, sőt, a mohácsi vezetőedző, Dallos Éva is, aki a fekete öv negyedik danfokozatát érte el, ami kimagasló teljesítmény.

A sikeres övvizsgát tett mohácsiak a következők. Citrom öv: Rittlinger Viktória, Varga Alexa, Pópé Benjámin.

Narancs öv: Buchamer Milán, Jáhn Dominik, Königsfelder Ferenc, Mészáros Szilvia, Buchamer Attila, Belló Zalán, Jónás Ákos.

Kék öv: Mikóczi András, Bagin Tibor. Barna öv: Csizmadia Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában