Aerobik

2018.04.24. 11:40

Mazács és Bali ismét remekelt

Nagyon jól szerepeltek a magyar aerobikosok (köztük több PSN Zrt.-s versenyző) a tokiói Suzuki világkupán. A junioroknál Ákoshegyi Dóra, a felnőtteknél Bali Dániel és Mazács Fanni révén szereztek érmet a pécsiek – utóbbiak párosban a dobogó tetejére állhattak.

K. Mayer A.

– Nagyon boldogok vagyunk, fantasztikus eredmények születtek – értékelt Varga-Réfi Eszter edző. – Mazács Fanni és Bali Dániel párosban elért első helyezése óriási meglepetés volt, ugyanis Fanni fájós térde miatt a megszokottnál egy hajszállal könnyebb gyakorlatot mutattak be, ám így is nyertek. A világkupa jól zárult számunkra, a világbajnokság azonban sokkal nehezebb lesz, sok munka vár még ránk.

Pécsi vonatkozású eredmények. Junior egyéni: 5. Ákoshegyi Dóra. Trió: 2. Ákoshegyi, Ruzicska Vanessza (Flex HD), Simon Zsófia (Óbudai WDSE). Felnőtt férfi egyéni: 2. Bali Dániel. Páros: 1. Mazács Fanni, Bali Dániel. Trió: 2. Mazács, Bali, Farkas Balázs (Flex HD).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában