Sporttánc

2018.03.23. 15:24

Minősítő versenyeket rendeznek

Minősítő táncversennyel folytatódik a Pécsi Fordan Táncklub jubileumi éve.

K. Mayer A.

A kereken tíz éve megnyitott Fordan Tánccentrum (Pécs, Batthyány u. 9/A) ad otthont március 25-én, vasárnap a Fordan Tánccentrum Kupának, amelyen nagyrészt a klub második és harmadik vonalához tartozó versenyzők mérik össze tudásukat, mutatják meg, hogy mire képesek. Ezúttal több, mint 250 fashion dance és rock ’n’ roll táncos lép parkettára, a pécsieken kívül indulnak bólyi, szajki és pécsváradi fiatalok is.

– Mindenkit nagy szeretettel várunk erre a színes vasárnap délutáni programra, amelyre a belépés természetesen ismét ingyenes lesz – fogalmazott Papp Viktor főrendező. – Először a fashion dance minősítő versenyre kerül sor, amelyen klubunk pár éve táncoló fiataljaink mellett a nemrég beiratkozottak is bemutatják tudásukat. Nemcsak csapatokat, hanem duókat is láthat a közönség. Ezután a rock ’n’ roll minősítő következik, itt összesen százharmincöt versenyző táncol két kategóriában. A minősítések kihirdetése után pedig első ízben rendezzük meg az Arany Minősítésűek Abszolút Versenyét, ahol már dobogós helyezésekért táncolnak a résztvevők.

A hagyományos Fordan Tánccentrum Kupa előtt 14 órakor van a kapunyitás, a fashion dance minősítő verseny 15 órakor kezdődik. Érdemes lesz kilátogatni, látványosnak ígérkezik a táncosok programja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában