Baranyai körkép

2018.02.20. 16:00

A mislenyi öregfiúk lettek a pécsi teremtorna aranyérmesei

A Kozármisleny együttese nyerte meg a téli műfüves öregfiúk teremfocitornát, a négyes döntőnek – miként az egész mérkőzéssorozatnak – a Pécsi Sportolda adott otthont.

Horváth L.

Három hétvégén futballoztak a 35 éven felüliek, tizenhat csapat indult el a pontvadászatban, ezeket négy csoportba osztották, azok győztesei játszottak egymással az érmekért a mögöttünk hagyott hétvégén. A kozármislenyiek harmadszor végeztek az első helyen, rajtuk kívül korábban a Komló és Pécsvárad nyert még. Már évek óta hagyományosan az esztendő elején rendezik meg ezt a sorozatot.

Az idei négyes döntő eredményei (minden együttes játszott mindenkivel): DDGÁZ SE–Sellye 6-1, Kozármisleny–Harkány 0-0,  Kozármisleny–DDGÁZ 3-0, Sellye–Harkány 0-1, Sellye–Kozármisleny 3-5, Harkány–DDGÁZ 0-2.

A torna végeredménye: 1. Kozármisleny 7 pont, 2. DDGÁZ 6, 3. Harkány 4, 4. Sellye 0. A finálé gólkirálya Kutyáncsánin Jevrem, a győztes Kozármisleny játékosa lett, aki négyszer talált be az ellenfelek kapujába. – Nagypályán is a kozármislenyieknél játszom, érzelmi alapon focizok itt. Ennyivel tartozom Feleki Attilának. Jó közösségbe tartozom és ez a lényeg – mondta a 36 éves futballista, aki nagypályán régebben játszott Kozármislenyben, Beremenden, Szentlőrincen, Siklóson és Barcson is, harminc esztendősen hagyta abba. – Megtisztelő volt most olyanok ellen futballozni, akiknek gyermekkoromban még szurkolóként tapsoltam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában