Bóly

2018.07.19. 15:25

Náluk van a labda, jó eredményt szeretnének elérni

Szeretnének a legjobb hat között végezni, majd a Magyar Kupában egészen a főtábláig menetelni.

Szabó Dániel

Hétfőn a Bólyi SE Gienger megyei I. osztályú labdarúgócsapata is megkezdte a felkészülést a következő szezonra. Ugyan öten távoztak az együttesből, ellenben kilenc meghatározó játékossal tudták megerősíteni a már huszonnégy fősre duzzadó keretet. Tavaly csak a csalódást keltő 11. helyet érték el a bajnokságban, idén viszont komolyabb célokért küzdenek. Szeretnének a legjobb hatban végezni, és a Magyar Kupában egészen a főtábláig menetelni.

– Nagyszerűek a körülmények a klubnál, és a szurkolók is mögöttünk állnak, így nekünk tényleg csak a labdarúgással kell törődnünk. A következő szezonban mindenképp szeretnénk meghálálni ezt a bizalmat egy jó szerepléssel, most szó szerint nálunk van a labda – mondta nagy lelkesedéssel lapunknak Bolboaca Augustin, a Bólyi SE vezetőedzője, aki januárban vette át a csapat irányítását. – Hatalmas elánnal kezdtük meg a munkát a srácokkal és rendkívül motiváltak vagyunk. Én személy szerint nem akarom még egyszer a tavalyihoz hasonló helyezéshez adni a nevem. Ráadásul jövőre, azaz 2019-ben ünnepli a klub fennállásának 100. évfordulóját, szóval ezért sem tehetjük meg, hogy nem követünk el mindent a siker érdekében, hiszen a tabella 11. pozícióján egyszerűen nincs mit ünnepelni.

A tréner hozzátette, hogy ezt a szezont még teljes erőbedobással végigcsinálja, utána viszont legalább három évig csak az utánpótlás-nevelésre szeretne koncentrálni, hiszen a pécsi Sportoldában kollégáival 175 fiatal labdarúgót próbálnak kinevelni, és már az magában rengeteg energiát és odafigyelést igényel. De előtte mindenképp olyan gárdát akar építeni Bólyban, amit szívesen hagy hátra utódjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában