Kosárlabda

2018.09.22. 16:34

Négy ponttal nyert a PVSK a Szeged ellen

Győzelemmel kezdte szereplését a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata Kaposváron, a nyolcadik alkalommal megrendezett Orosz László Emléktornán. A pécsiek az elődöntőben a Szegeddel találkoztak, és nyertek ellenük egy szoros meccsen négy ponttal.

Szakács M.

Ahogyan azt Csirke Ferenc ígérte is, ezen a találkozón nagyon bő rotációval játszottak a Párducok, a keretbe nevezett mind a 12 játékos pályára lépett, és sokat elmond arról, hogy például a fiatalok mekkora szerepet is kaptak a Szeged ellen, hogy 23 percet játszott a legtöbbet pályán töltő pécsi kosaras. Ráadásul Bíró Levente vagy épp Berkics Bence ezúttal is bizonyította, hogy lehet rájuk számítani, így a PVSK rutinosabb játékosainak ezúttal nem kellett magukat teljesen kihajtaniuk.

A PVSK ezzel bejutott a torna döntőjébe, amit a tegnap esti lapzártánk után véget érő Kaposvár–ZTE meccs győztesével vív meg ma este a KKK csarnokában.

PVSK-Veolia–Szeged 75-71 (18-17, 23-13, 16-20, 18-21)

Kosárlabda, férfiak. VIII. Orosz László Emléktorna, elődöntő, Kaposvár. PVSK-Veolia: Pongó 6/3, TAYLOR 11, Csirics 8/3, Budimir 11/9, Horti 10/3. Cs.: Antóni 3/3, Simon K. 2, Olasz 5, BERKICS 7/3, BÍRÓ L. 10/3, Benke, Popgyákunik. Vezetőedző: Csirke Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában