Pécs

2018.07.17. 13:47

Negyedik helyen zárt a PVTC férficsapata

A Pécs Városi Tenisz Club szeretett volna minél szebb eredményt elérni, de így is örülnek a negyedik helyezésnek.

K. Mayer A.

Véget ért a szezon a Pécs Városi Tenisz Club férficsapata számára az I. osztályban. A Kiskunhalason megrendezett rájátszásban a pécsiek a negyedik helyet szerezték meg, miután szombaton előbb a Tálentum-Mese TC-től kaptak ki 6-3-ra (a négy szuper tie breakből sajnos csak egyet tudtak megnyerni), amivel elúszott a döntőbe jutás lehetősége, majd vasárnap 5-4-es vereséget szenvedtek a házigazda Halasi TC-től.

– Úgy álltunk neki a szezonnak, hogy jó lenne nem kiesni, így aztán értelemszerűen elégedettek vagyunk a negyedik hellyel – fogalmazott Guoth Ambrus, a PVTC egyik játékosa.

– A csoportunkban másodikak lettünk, ennek köszönhetően bejutottunk a rájátszásba, vagyis a legjobb négy közé. Persze ha már ott voltunk, szerettünk volna minél szebb eredményt elérni, ám sajnos az első meccsen pechesek voltunk, ráadásul még meg is sérültem. Kár, hogy a másodikon kikaptunk a halasiaktól: a negyedik hely sem rossz, de a harmadiknak jobban örültem volna.

Az eredmények a rájátszásban: Tálentum-Mese TC–PVTC 6-3, pécsi győztesek: a Guoth Ambrus–ifj. Simon István és Nyúl Szabolcs–Varga Gábor párosok, valamint egyéniben Nyúl Szabolcs; Halasi TC–PVTC 5-4, pécsi győztesek: a Guoth Ambrus–ifj. Simon István páros, egyéniben Cseresznyés Máté, Guoth Ambrus és ifj. Simon István.

A PVTC csapatának tagjai: Cseresznyés Máté, Guoth Ambrus, ifj. Simon István, Sáros Zoltán, Nyúl Szabolcs, Varga Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában