labdarúgás

2018.10.21. 18:02

Nyert a Misleny és a Szentlőrinc, a PMFC ikszelt

Bosszantó körülmények között, a hajrában kapott gól miatt nem nyert a PMFC labdarúgócsapata vasárnap délután. Az éllovas Szentlőrinc és a Kozármisleny azonban megszerezte a három pontot.

K. Mayer András

Új vezetőedzővel, Vas Lászlóval próbált nyerni hazai pályán a PMFC a Dabas ellen. Majdnem sikerült: a piros-feketék hamar vezetést szereztek, ám a vendégek a hajrában egyenlítettek.

 

– Az első félidőben tettük a dolgunkat, helyzeteket alakítottunk ki, szervezetten játszottunk, a vezetést is megszereztük

– értékelt Vas László, a PMFC vezetőedzője. – A második félidőben azonban fejben nagyon elfogytunk, visszaesett a teljesítményünk, magunkra húztuk az ellenfelünket, amely igazi helyzetet nem tudott kialakítani, de pontrúgásokból veszélyes volt. A fiúk minden tőlük telhetőt megtettek.

PMFC–Dabas 1-1 (1-0)

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 11. forduló. Vezette: Kakuk Szabolcs. PMFC: Somogyi – Valkovszki (Juhász, 55.), Romics, Erdős, Hanol – Kálmán Sz., Szellák, Koller, Varga T. (Bischoff, 63.) – Péter B. (Keresztes, 91.), Fujsz. Vezetőedző: Vas László.

Gólszerzők: Kálmán Sz. (8.), ill. Takács (85.).

– Nem játszottunk olyan jól, mint az elmúlt időszakban, de így is begyűjtöttük a három pontot egy masszívan és jól futballozó ellenféllel szemben – értékelt Turi Zsolt, a Szentlőrinc vezetőedzője. – Gratulálok a fiúknak, hogy ilyen nehéz meccset is meg tudtak nyerni, s ennek köszönhetően folytattuk jó sorozatunkat.

Szentlőrinc–Rákosmente 3-0 (1-0)

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 11. forduló. Vezette: Bana Gergely. Szentlőrinc: Pacéka – Harsányi, Bodó, Keresztes, Németh – Fenyvesi (Fonyódi, 78.), Hleba, Hampuk (Nagy R., 61.) – Bata, Tihanyi (Tóth A., 81.), Sili. Vezetőedző: Turi Zsolt.

Gólszerzők: Bata (26.), Bodó (68. – 11-esből, 75.).

– A héten tapasztalt rossz előjelek ellenére nagyon jól játszott a csapat! – értékelt Németh Zsolt, a Kozármisleny edzője. – Úgy futballoztunk, ahogy kell. A bekapott gól után átvettük a kezdeményezést, és onnantól kezdve nem volt esélyük a hazaiaknak a győzelemre. Öröm volt ezt látni!

Iváncsa–Kozármisleny 1-3 (1-1)

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 11. forduló. Vezette: Szalai László. Kozármisleny: Ipacs – Kiss, Lantos, Kocsis, Turi – Rácz, Wittrédi – Tóth Marcell (Grabarics, 83.), Márkvárt (Sarfenstein, 92.), Beke – Nicsenko. Edző: Németh Zsolt.

Gólszerzők: Szauter (21.), ill. Aradi (41. – öngól), Nicsenko (74., 90.).

Rangadót vívott egymással a Szeged-Grosics Akadémia és a Dunaújváros a 11. fordulóban. A meccset a házigazdák nyerték 1-0-ra, akik ezzel a győzelemmel tapadnak a Szentőrincre, míg a Dunaújváros kénytelen volt átadni a harmadik helyét a SZEOL-nak.

A góllövőlistán a legjobb baranyaiak a szentlőrinci Hampuk Ádám és Sili Luka, valamint a kozármislenyi Wittrédi Dávid – mindhárman öt találatnál tartanak.

A 11. forduló további eredményei: SZEOL–Hódmezővásárhely 1-0, Szeged-Grosics Akadémia–Dunaújváros 1-0, Szekszárd–Taksony 0-2, Makó–Paks II. 2-0, Bp. Honvéd II.–Kecskemét 2-1.

Következik (október 28.): Kozármisleny–SZEOL, Szeged-Grosics Akadémia–Szentlőrinc, Paks II.–PMFC.

 

Címkék#NB III#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában