Labdarúgás, NB III.

2018.04.21. 19:31

Nyert a Szentlőrinc, ikszelt a Kozármisleny

Az NB III. Közép csoportjának szombati játéknapján a Kozármisleny döntetlent játszott a SZEOL ellen.

Szakács Miklós

Kozármisleny (kék)-Tiszakécske NB III Közép csoport labdarúgó mérk??zés

Jó napot zártak a baranyai csapatok a labdarúgó-NB III. Közép csoportjában. Bár a PMFC majd csak vasárnap lép pályára, a Kozármisleny és a Szentlőrinc is játszott ma. Ráadásul mind a ketten jó eredménnyel zárták a 24. fordulót.

A Szentlőrinc hazai pályán már az első félidőben megszerezte a vezetést a Vecsés ellen Tihanyi Olivér találatéval, amire aztán a szünet után rá is tett még egyet. Megint Tihanyi volt eredményes, ez pedig három pontot ért Turi Zsolt csapatának.

Negyvenöt perc után még a Kozármisleny is nagyon jó állt saját pályáján, hiszen a jóval esélyesebb SZEOL ellen félidőben még 1-0-ra vezetett Németh Zsolt csapata. A második félidő derekán azonban a vendégek egyenlíteni tudtak, így végül 1-1-es döntetlennel zárult a csata.

Kozármisleny–SZEOL 1-1 (1-0)

Labdarúgó-NB III. Kozármisleny: Ipacs – Kiss M., Fiáth, Kocsis, Müllerlei – Hleba, Turi – Grabarics, Kuntics, Tóth M. – Torkos (Petrovics, 46.). Edző: Németh Zsolt.

Mislenyi gól: Fiáth (27.).

Kiállítva: Hleba (93.).

Szentlőrinc–Vecsés 2-0 (1-0)

Labdarúgó-NB III. Szentlőrinc: Pacéka – Nagy R., Dudás, Keresztes, Németh – Temesvári (Aszalós, 89.), Hampuk, Fenyvesi – Mayer (Tóth A., 78.), Pergel (Vajda, 71.), Tihanyi. Edző: Turi Zsolt.

Gólok: Tihanyi (39., 77.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában