kosárlabda

2018.09.21. 16:41

Orosz Lászlóra emlékezve folytatják a felkészülést

A PVSK-Veolia együttese ma és holnap Kaposváron vesz részt a VIII. Orosz László Emléktornán. A somogyiak szervezik már nyolcadik esztendeje a tornát, a korábban a PVSK-ban is megforduló egykori kiváló, válogatott kosárlabdázó emlékére.

Szakács M.

Az emlékezés mellett persze a résztvevő csapatok felkészülését is szolgálja a négycsapatos megmérettetés. A PVSK ma délután 16.30-tól a Szeged ellen játssza az első elődöntőt, a másik ágon este a Kaposvár a Zalaegerszeggel mérkőzik meg. A győztesek szombaton csapnak össze az elsőségért, a két vesztes pedig a bronzmeccsen csap majd össze. A pécsiek számára továbbra is égető probléma a centerhiány, hiszen Justin Alston sérülése után még nem sikerült megtalálni a megfelelő pótlást. A vezetőség Csirke Ferenccel együtt gőzerővel dolgozik az új légiós megtalálásán, de a kaposvári tornán még nem lesz új kosaras a pécsiek keretében.

– Ez a két mérkőzés nagyon jó lesz arra, hogy Horti Bálintot beépítsük a csapatba – mondta Csirke Ferenc, a PVSK vezetőedzője. – Igaz, hogy velünk kezdte a munkát a nyáron, de a válogatott miatt sokat volt távol, így most itt a lehetőség, hogy összecsiszólódjon a csapattársaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában