kézilabda

2018.05.27. 11:56

Országos döntőbe jutottak – Nagyon harcoltak a kozármislenyi lányok

Nagyon szép sikert ért el a Janikovszky Éva Általános Iskola IV. korcsoportos leány kézilabdacsapata, hiszen megnyerte a Kozármislenyben megrendezett diákolimpiai országos elődöntőt, s ennek köszönhetően bejutott a döntőbe, amelyre Kisvárdán kerül majd sor.

K. Mayer A.

Vártokné Szabó Ágnes tanítványai a Szombathelyt 26-16-ra, a Lentit 26-7-re verték, majd a négycsapatos torna döntőjében óriási izgalmak közepette győzték le a Balatonboglárt. A meccs a rendes játékidőben döntetlenre (16-16) végződött, ezután három–három hétméteres következett – a mislenyiek kettőt, a bogláriak egyet lőttek be, így 18-17 lett a vége.

A csapat tagjai: Wichmann Vivien, Bartók Dorina, Hausznek Hanna, Ancil Fanni, Köpösdi Zsófi, Váradi Zsófi, Szakos Dominika, Németh Jázmin, Bihari Flóra, Vártok Tamara, Grosics Gréta, Dainese Jennifer, Bánfai Virág, Wéber Veronika, Bálványos Fanni, Kornfeld Fanni, Takács Ivett. Edző: Vártokné Szabó Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában