sport

2018.05.08. 09:23

Otthon szenvedett vereséget a Boda

Nagyon lelkesen várhatta hétvégi hazai bajnokiját a Boda Troopers amerikaifoci-csapata a Tatabánya Mustangs ellen, hiszen a baranyaiak a divízió II.-es bajnokság előző körében történetük első győzelmét ünnepelhették meg.

Sz. M.

Persze a Dunakeszi elleni siker már a múlt volt, és ezt a Tatabánya elég gyorsan tudatosította is a Troopersben, hiszen 16-0-val kezdtek a bodaiak ellen. Igaz ugyan, hogy innen még sikerül egy kicsit feljebb kapaszkodnia a hazaiaknak, akárcsak az elején, a mérkőzés végén is remek sorozatba kerültek a vendégek, akik így végül nagyon magabiztos, 37-20-as győzelmet arattak Bodán. A baranyai gárdának azonban nincs oka elkeseredni, lesz még idén arra lehetőségük, hogy megmutassák, nem egyszeri eredmény volt a Dunakeszi elleni győzelem.

A TD Store Divízió II. állása

1. Tatabánya Mustangs (4 győzelem/1 vereség), 2. Dabas Sparks (3 győzelem/0 vereség), 3. Eger Heroes (2/0), 4. Rebels Oldboys (2/0), 5. VSD Rangers (1/2), 6. Bp. Wolves II. (1/2), 7. Boda Troopers (1/3), 8. Miskolc Steelers II. (0/3), 9. Wolverines (0/3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában