Labdarúgás

2018.02.18. 16:00

Pergel jó húzásnak tűnik

Lezárult az átigazolási időszak, nincs már lehetőség arra, hogy a csapatok alakítsanak a játékoskeretükön – jöhet a tavaszi folytatás.

K. Mayer A.

Az NB III. Közép-csoportjában nyolcadik helyen telelő Szentlőrincnél elég jelentős mozgás volt a szünetben, öt futballista is távozott: Zelenyánszki Lászlóra, Bodor Márkóra, Bodó Péterre, Királyházi Bencére és Vágner Attilára sem számíthat a szakmai stáb a következő időszakban.

Természetesen akadnak érkezők is, igaz, kettővel kevesebb név szerepel ebben az oszlopban, mint a búcsúzóknál. A tavaszi szezont már szenlőrinci színekben kezdi Vajda Roland, aki bal oldali támadó, s a Kaposvártól szerződtették. Legutóbb Balassagyarmaton játszott Tihanyi Olivér, akit szélsőként és centerként vethet be Turi Zsolt vezetőedző, Pergel Bence pedig kölcsönbe érkezik a Ferencvárostól. Utóbbira nagyon kíváncsiak vagyunk, a 19 éves támadóval kapcsolatban ugyanis tavaly azt írták, hogy a Fradi új felfedezettje lehet (korábban az MTK játékosaként négy gólt lőtt az Újpestnek).

– A jelenlegi pozíciónkat mindenképpen meg szeretnénk tartani, sőt, jó lenne egy-két hellyel előrébb lépni – fogalmazta meg a tavaszi célkitűzést Kovácsevics Csaba, a szentlőrinciek szakosztályvezetője.

A Szentlőrinc a tavaszi első fordulóban, március 3-án az éllovas Dunaújváros vendége lesz, vagyis nagyon nehéz meccsel kezd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában