labdarúgás

2018.08.17. 17:55

Rossz hír az ellenfeleknek: jó passzban van

Ha Lauer a következő hetekben nem találja el a kaput, vállaljuk a felelősséget.

K. Mayer A.

Fotó: Löffler Péter

Szokatlan párbeszéddel indult az anyagfelvétel.

„Ugye, erről most nem akar írni?”

„Dehogynem! Miért, baj?”

„Persze! Megesett, hogy amikor írt rólam egy cikket, utána három hétig még a kaput sem találtam el!”

Egyrészt: ezek után természetesen vállaljuk a felelősséget a PEAC vezetőedzője, Fazakas András előtt, tehát ha Lauer Norbert nem talál be a következő három hétben, az a mi hibánk. Másrészt: bízunk benne, hogy ez nem így lesz, és ahogy eddig is, potyogni fognak a Lauer-gólok.

Ahogy a Magyar Kupa megyei selejtezőjében is. A negyvenhez közelítő csatár ugyanis egymaga elintézte a Harkányt, hármat vágott a házigazdáknak, 1-3 lett a végeredmény. Úgy tűnik, jó passzban van, ami nem sok jót ígér az ellenfeleknek a megyei I. osztályban.

– Kezdek jó formába lendülni, érzem, hogy jön vissza az erő. Bár nem vagyok már fiatal, elmúltam harminckilenc, azért még próbálkozom – szerénykedett egy kicsit Lauer. – Természetesen örültem a három gólnak, ez mindig jót tesz az ember önbizalmának. Rúghattam volna még egyet-kettőt, de szerencsére ennyi is épp elég volt.

A PEAC a hétvégén még nem kezdi el a bajnokságot, egy héttel később rajtol. Lauer szerint addigra rendben is lesz a csapat, összeállnak.

– Ez egy nagyon erős társaság, öltözőn belül és azon kívül is. Sok a fiatal játékos, mind normálisak, akarnak valamit a futballtól, és ezt értékelem. Szeretnénk az első ötben végezni. Aztán, hogy a végén mi jön ki az egészből, majd meglátjuk. Nagyon jól érzem itt magam, ha nem így lenne, már elgondolkodtam volna azon, hogy inkább a Kozármisleny U50-ben játszom. A foci még most is ízlik, persze, de azért amikor már fáj minden, akkor kicsit elbizonytalanodik az ember.

A PEAC a legutóbbi szezonban a nyolcadik helyen végzett, Lauer Norbert tizennyolc gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában