Idegenben is van esély

2018.02.17. 08:00

Szalad a komlói kézisek szekere

Veretlen még a tavaszi szezonban a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata, amely ma délután Gyöngyösön próbál újabb két pontot szerezni. Immár Antonio Pribanics nélkül.

K. Mayer András

A csurgói bravúros pontszerzés után Kilvinger Bálint együttese hazai pályán legyőzte az Orosházát, vagyis kiválóan vette a tavaszi rajtot. Így kell folytatni, ami persze nem lesz könnyű. Ugyanakkor ma délután jó esély kínálkozik arra, hogy újabb két pontot szerezzenek Selymesék, hiszen a tizenkettedik helyen szerénykedő Gyöngyösnél vendégeskednek.

– Megfelelőlen felkészültünk erre a meccsre, képesek vagyunk rá, hogy idegenben egy vagy két pontot szerezzünk – mondta Kilvinger Bálint, a komlóiak vezetőedzője. – Persze azzal tisztában kell lenni, hogy a Gyöngyösnek minden pontra égetően nagy szüksége van, tehát biztosan kemény csata lesz ez is.

Ezen a kemény csatán pedig már nem lesz ott komlói színekben Antonio Pribanics. A beállóstól elköszönt a klub – a hírek szerint nem biztos, hogy békés lesz a válás...

Joel Huesmann személyében német irányító-átlövő érkezett

Új játékossal bővült Komló kerete: a német Joel Huesmann korábban a Duisburgban kézilabdázott, legutóbb pedig egy holland élcsapatot, a Hurry-Up együttesét erősítette.

– Vasárnaptól keddig itt volt nálunk próbajátékon, s miután meggyőzte a szakmai stábot, szerződtettük – mondta lapunknak Szigeti Szabolcs, a komlóiak ügyvezető igazgatója. – Egyelőre három hónapig segít nekünk, de ha elégedettek leszünk vele, akkor maradhat a következő szezonra is.

A 27 éves játékos balátlövő és irányító poszton bevethető. Szükség volt itt az erősítésre – így lehet majd egy picit tehermentesíteni Szrecsko Jerkovicsot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában