Hírek

2004.11.11. 02:09

Politikusok-Magánügyek

BAMA

Szentgyörgyvölgyi Péter Kancsi Jancsiról mesél
Szentgyörgy-völgyi Péter, a Fidesz parlamenti képviselője talán jobban élvezi az esti mesélést, mint unokái. Léna és Aladár négy háznyira laknak nagyapjuktól Szentendrén. „Ha nincsenek otthon a szülők, mi vigyázunk a gyerekekre. Ilyenkor előveszem a Kancsi Jancsi történetét, nekem is ezt mesélte esténként az édesanyám. Lénáék nem is gondolják, hogy mekkora örömöt okoz az esti együttlét”.

A motoros Kékes Ferenc és a K–750-es útfaló
Ha ideje engedi, az 1100 köbcentis Yamaha Drag Star gépével nyargalássza be a déli térséget Kékes Ferenc szocialista országgyűlési képviselő. A Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke vonzódik a régi masinákhoz is. A napokban lett tulajdonosa egy egykori szovjet K–750-es Dnyepr motorkerékpárnak. Az 1968-as kétkerekű megbízhatóan működik. A honatya már ki is próbálta az ukrán ipar néhai büszkeségét.

Kökény Mihály komoly komolyzene -rajongó
„Nagyon szeretem a komolyzenét” – mondta Kökény Mihály, volt egészségügyi miniszter. „Legutóbb az egyik legkedvesebb zenekarom, a Budapesti Fesztiválzenekar koncertjén jártam. Fischer Ivánék roppant tehetségesek, mindig meglepnek valamivel.” Mozart egyik zongoraversenyét egy Párizsban élő, 88 éves művésznő előadásában hallgatták végig a feleségével. A produkció lenyűgözte őket.


Szijjártó interjúját átaludta a felesége
Szombaton a Fidelitas kilencedik születésnapja olyan jól sikerült, hogy Szijjártó Péter és párja csak hajnali negyed négykor keveredett haza. Maga sem érti, hogyan sikerült, de negyed hétre már egy korábban megbeszélt interjú helyszínén tartózkodott. Felesége átaludta a közvetítést, nem bírta ébren kivárni a műsort. Vasárnap délután az ismétlést, ha nem is frissen, de eltökélten nézte végig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!