Hírek

2005.01.21. 07:20

Andrea elindult a csillagok felé

Szilágyi Ágnes

Osvárt Andrea két okból repült haza Rómából. Először is, hogy megszabaduljon mandulájától. Másrészt államvizsgázott az ELTE-n. A modell-színésznőről elmondható: szép, csinos és még okos is. Ugyanis ötösre államvizsgázott. Andrea, aki modellként kezdte pályafutását, már két éve Rómában él. Egyszer csak úgy döntött, nem lesz többé „helyes vállfa” a kifutón, elutazott Olaszországba.

De miért pont oda? Mert olaszul kiválóan beszél. Az egyik színészügynökséghez bekopogott, megmutatta, hogy játszott az Első generáció című magyar tévésorozatban. Majd epizódszerepet a Spi Game-ben, amelyben Robert Redford partnere lehetett. Az ügynökség fantáziát látott benne, mert már legalább az ötödik filmjét forgatja. Az első munkát az egyik olasz tévés rendőrsorozatban kapta.

Majd ezt követte egy másik krimisorozat. A Rai Uno ezen a héten vetítette le a Hajsza című filmet, amelyben Andrea partnere a híres Alessio Boni. A sármos férfiú az év színésze lett Itáliában. Andrea most kapta a hírt, több mint kilencmillióan nézték meg a filmet, amely minden eddigi rekordot megdöntött. Persze hogy büszke magára. De Christian De Sica a Klán című filmjét és a szerepét is nagyon szerette.

Las Vegasban három hétig, a többi jelenetet Olaszországban forgatták. Velencében a készülő mozit, a Casanovát forgatta, az amerikai Heath Ledger partnereként. Andrea csak azt sajnálja, hogy Jeremy Ironsszal, aki szintén játszik a készülő filmben, nem volt jelenete. Andrea szombaton már ismét Rómába utazik, várja kedvese, Claudio és persze a munka.

Osvárt Andrea

Budapest, 1979. április 25.

1996–2004: modell (Budapest, New York, Párizs, Németország, Milánó)

Reklámfilmjei: 23

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!