Hírek

2005.03.17. 00:00

Budapesti olvasónké az újabb nyeremény

Kiss Gergely

Budapesti olvasónk vihette haza a Reggel legutóbbi nyereményét. Kovács Attila (37) nagyon megörült a váratlanul érkezett százezer forintos ajándéknak. – A munkahelyemen voltam – meséli lapunknak –, amikor megcsörrent a telefon. Gyorsan fellapoztam a Reggelt, és már mondtam is a választ. Még nem tudom, mire költöm a nyereményt, az is lehet, hogy elteszem tartalékba.

Kovács Attila régóta foglalkozik szerencsejátékokkal. Az elmúlt időszakban több népszerű televíziós játékban is megfordult már. Próbálkozásait azonban eddig nem sok siker kísérte. – Pályáztam az öt és fél millió forintra is –meséli –, reménykedtem, hátha szerencsém lesz. A játék végeztével sem keseredtem el, vártam a következő lehetőségre.

Attila tavaly decemberben ismerte meg újságunkat, majd hamarosan előfizetett rá. – A Reggelt érdekes és olvasmányos cikkei miatt szerettem meg – mondja.  

Lakhely: Budapest,

IX. kerület

Foglalkozás:

vámügyintéző

Családi állapota:

nőtlen

Hobbija: olvasás,

filmnézés,

vezetés

Kedvenc

étele:

mákos

guba -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!