Hírek

2005.03.25. 00:00

Jutalmat kapott a veszteséges vezető

Vita alakult ki a XI. kerületi képviselő-testület legutóbbi ülésén. Az ok Kiss Andrej, a Média 11. Kft. egyes becslések szerint húszmillió forint hiányt felhalmozó volt igazgatójának 1,5 millió forintos jutalma. Molnár Gyula polgármester Kiss jutalmazását kitűzött célfeladatok teljesítésével indokolta.

Kováts A.

Az ellenzék a korábbi igazgató alkalmatlanságát, vezetői kinevezésének és jutalmazásának indokaként pedig a polgármesterhez fűződő, nyíltan vállalt barátságát hangsúlyozza.

A kerületi médiavállalkozás kezében van az Újbuda című helyi újság, a TV 11. televízió és a városrész internetes honlapja. A Média 11. Kft. felügyelő-
bizottsága a társaság veszteségének jelentős csökkentéséhez kötötte volna a jutalom kifizetését – mondta Jankó István. A fideszes kerületi képviselő a bizottság tagjaként emlékeztetett, hogy a kft. a tavaly végrehajtott húszmillió forintos tőkeemelés ellenére halmozta fel tetemes veszteségét. Kiss Andrej azt követően távozott az újbudai médiacég éléről, hogy tavaly decemberben nem hosszabbították meg lejárt szerződését.

Molnár úgy gondolja, megdolgoztak a pénzért

A polgármester, Molnár Gyula szerint Kissnek célfeladatok teljesítéséért járt a háromhavi fizetésnyi, másfél millió forintos jutalom. Az eredmények között említette a kerületi honlap sikeres működtetését, a bevételnövelést, a TV 11. nagy rendezvényét és az újság tartalmi megújítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!