Hírek

2005.04.06. 07:53

Anikó sosem választ a „leg”-ek közül

Marsi Anikó elárulta, ha az élete függne tőle, akkor sem mondhatná sem festményre, sem könyvre, sem filmre, hogy a kedvence. A Fókusz műsorvezetője azt is bevallotta, hogy nincsenek „legek” az életében.

Szilágyi Ágnes

Mindig újabb és újabb élmény ragadja magával. Most egyszerre három film is. De annyira, hogy egymásután többször is megnézte mindegyiket. Sorrendben: a Ragyogj!, az Amelie csodálatos élete és a Magnólia című mozit. Az utóbbiban Tom Cruise a főszereplő. De Anikó nem azért nézte meg legalább háromszor a filmet. Még csak azért sem, mert az Arany Medve-díjat kapott. Tom Cruise alakítását pedig Golden Globe-díjjal jutalmazták. Sőt még  Oscarra is jelölték. Azért a csúcsok csúcsa Anikónál a Magnólia, mert egy egészen új Cruise-t ismert meg a filmből. Egészen mást, mint az eddigi szerepeiből. A mozinak persze nemcsak ő a főszereplője. Többen is ugyanannak a történetnek a részesei. Julianna Moor játéka is magával ragadta.

A Magnólia a megbocsátásról szól. Arról, hogy magunkban hogyan rendezzük el a velünk történteket. Anikó elbeszélgetett barátaival is az Amelie csodálatos életéről. Mindenki nagyszerű mozinak érezte.

– Mikor jár moziba? – kérdeztük.
– Este fél kilenckor lépek ki az RTL Klub kapuján. Mindenre vágyom, de mozira nem. Legtöbbször hét végén ülünk be a párommal filmet nézni. Ám otthon bevackolom magam a nagy fotelbe, és elindítom a DVD-t.

Marsi Anikó

Született: Szolnok, 1975. 02. 06.

Iskola: Színház- és Filmművészeti Főiskola tévérendező–műsorvezető szak

Munkahelyek: MTV – Kriminális, Múzsa, Ablak

1997: Fókusz, műsorvezetője, szerkesztője

Iskola: Színház- és Filmművészeti Főiskola tévérendező–műsorvezető szak

Munkahelyek: MTV – Kriminális, Múzsa, Ablak

1997: Fókusz, műsorvezetője, szerkesztője -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!