Hírek

2005.04.30. 00:00

Ma este Megasztár-döntő

Most eldől, hogy ki lesz az idei Megasztár győztese. Melyik srác lesz gazdagabb egy lakással és autóval?

Szilágyi Ágnes

Tavaly két lány küzdött az első helyért, Tóth Vera és Oláh Ibolya. Most viszont két fiú maradt a döntők döntőjében. Mindenestre a Tóth Gabinak drukkolóknak igazuk van, a tizenhét éves Gabi lett 2005. legjobb női hangja. Az is biztos, hogy mindhárman – Palcsó Tamás, Molnár Ferenc Caramel és Tóth Gabi – lemezszerződést kapnak. Azt is rebesgetik, hogy az elmúlt héten szinte eldőlt a verseny. Már akkor sokkal több szavazatot kapott a tini lányok és a nagymamák kedvence, Palcsó Tomi. Persze, az sem kizárt, hogy Caramel rajongótábora belehúz, és sms-háború indul a győztesért.

Ha összehasonlítjuk a tavalyi és az idei Megasztárban indulókat, úgy tűnik, az ideiek magabiztosabbak. Talán azért, mert ők már tudták, mit vár el tőlük a közönség és a zsűri. Voltak persze olyan pillanatai is az elmúlt heteknek, amikor a közönség, a tévé előtt ülők nem értettek egyet az ítélőkkel. Túl szigorúnak tartották a zsűrit. Talán az első kiesővel, Kósa Yvet-tel, majd Bálint Ádámmal bántak keményebb kézzel. Az elmúlt héten viszont a berekedt Palcsó Tamásnak elnézték a hibáit. Megmagyarázták, hogy mitől nem volt tökéletes az előadása.

A döntőbe jutott két fiatal ezen a héten sem pihent, hiszen nyolc dalt kellett megtanulniuk. Ráadásul már nemcsak Tamás torkát támadta meg az influenza, hanem Caramel is betegeskedik. Pedig nagy a tét: tizenkétezer ember előtt lépnek színpadra. Annyi biztos, ma este nagy küzdelem elé nézünk. A rendezők számos izgalmas meglepetést ígérnek.

Palcsó vagy Caramel? A tizennyolc éves Tamás még alakítható, fejlődik. Caramel már sokkal kiforrottabb egyéniség. Most úgy tűnik, Palcsó Tamás viszi el a pálmát, s lesz 2005. legjobb hangja.

A tavaly döntőbe jutott lányok a fiúk mai esélyeiről

TÓTH VERA, a tavalyi Megasztár győztese: „Szakmailag Caramel jobb a két srác közül. Úgy gondolom, szombaton ő állhat majd a dobogó csúcsára.”

OLÁH IBOLYA: „Mindkét döntőbe jutott versenyző tehetséges. Szívem szerint megosztanám az első helyet. Nem tudom eldönteni, melyik fiú győzzön.”

Az idei tizenkettek újra együtt éneklik a Csillagdalt

Döntősök voltak: Kósa Yvett, Pflum Orsolya, Kovács Tímea, Bella Levente, Pál Tamás, Bálint Ádám, Bartók Eszter, Gál Csaba Boogie, Torres Dani, Tóth Gabi, Palcsó Tamás, Molnár Ferenc Caramel.

Az Arénában gőzerővel készültek a megakoncertre, amelyen az idei versenyzők lépnek színpadra. A mai rendezvényre csúcstechnikát szereltek fel. A hírek szerint a hollywoodi díjkiosztón láthatott ilyet a közönség.

gazdagabb egy lakással és autóval? Szilágyi Ágnes A tavaly döntőbe jutott lányok a fiúk mai esélyeiről TÓTH VERA, a tavalyi Megasztár győztese: „Szakmailag Caramel jobb a két srác közül. Úgy gondolom, szombaton ő állhat majd a dobogó csúcsára.”

OLÁH IBOLYA: „Mindkét döntőbe jutott versenyző tehetséges. Szívem szerint megosztanám az első helyet. Nem tudom eldönteni, melyik fiú győzzön.” Az idei tizenkettek újra együtt éneklik a Csillagdalt Döntősök voltak: Kósa Yvett, Pflum Orsolya, Kovács Tímea, Bella Levente, Pál Tamás, Bálint Ádám, Bartók Eszter, Gál Csaba Boogie, Torres Dani, Tóth Gabi, Palcsó Tamás, Molnár Ferenc Caramel.

Az Arénában gőzerővel készültek a megakoncertre, amelyen az idei versenyzők lépnek színpadra. A mai rendezvényre csúcstechnikát szereltek fel. A hírek szerint a hollywoodi díjkiosztón láthatott ilyet a közönség. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!