Hírek

2005.04.19. 06:42

Robotribanc magányos férfiaknak

Leáldozóban a platinaszőke, csókra álló ajkú, felfújható gumihölgyek divatja. Itt az erotikus szolgáltatásokat nyújtó robotcica.

Farkas C.–Király K.

Az erotikus piac mindig is széles fogyasztói réteget célzott meg, s egyre őrültebb ötletekkel rukkol elő. A szolgálatkész és hallgatag guminők kora lassan leáldozóban, ugyanis egy német feltaláló robotnőt fejlesztett ki. A néma elektronikus partner nemcsak mozgásra képes, hanem kellemesen langyos is.

Eddig az úgynevezett „valódi babák” szolgáltatták az ínyencséget az erotika piacán. A szilikonmellű kebelcsodák a megtévesztésig – megszólalásig? – hasonlítottak élő „testvérkéikre”, például Britney Spears-re, a popsztárra. Egy nürnbergi repülőgépszerelő, Michael H. azonban szemlátomást nem találta kielégítőnek pót-Britney hálószobai tevékenységét. Továbbfejlesztette hát a típust és megalkotta az első szexrobotot.

Az elektronikus baba nem csak szilikonból épül fel. A „bőre” alatt található gépezet még a szívverést és lélegzést is mímeli. „A robotnő távirányítással működik. Riszálja a csípőjét. Ráadásul orrán-száján szuszog is” – nyilatkozta a büszke feltaláló. Andy baba – így hívják a szépreményű elektronikus menyecskét – igazi bombázó. A méreteit bármelyik topmodell elirigyelhetné. Kilencvenes kebelbőségéhez ötvenhat centis darázsderekat és nyolcvanhatos csípőt „örökölt” a feltalálótól. Andy ára, sajna, egyelőre még borsos. Az alaptípusért 1,3 millió forintot kell leszurkolnia a vásárlónak. A fizetőképes kereslet igényeinek megfelelően a külleme átalakítható. Különleges kívánságokat is kielégítenek némi külön pénzmag fejében. A robotnyuszi haja, bőre színe, keble formája és mérete kívánság szerint, katalógusból választható.

Az elektronikus kéjhölgyet „atyja” mindennel felszerelte, ami csak szem-szájnak ingere. Van csiklója, G-pontja, és alkalmas orális szexre is. Amikor eljut a tetőpontra, a teste felforrósodik, csak a lábfeje marad hideg. „Olyan robotot teremtettem, amely alig különbözik az embertől” – dicsekedett a feltaláló. Tulajdonképpen nem meglepő, hogy műnőgyártásra adta a fejét. Minden jel szerint libabőrös, jeges talpú asszonykával verte meg a sors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!