Hírek

2005.07.02. 00:00

Mit csinált kegyed azelőtt, hogy filmvászonra került?

A sztárok többségének elég göröngyös volt a színészethez vezető útja. Ki sofőrködésből, ki pincérkedésből próbált megélni, míg valaki fel nem fedezte.

Farkas Cintia

A Vészhelyzet Ross dokija, George Clooney (44) női cipőket árusított. A Jó barátokban Rachelként befutott Jennifer Aniston (36) pincérnőként kereste a kenyerét. Brad Pitt (42) modelleket és táncosnőket fuvarozott limuzinsofőrként. Kamionos kollégája volt Elvis Presley (†42) és Pierce Brosnan (52). Az Ally McBeal című sorozat ügyvédnője, Harrison Ford (63) jelenlegi kedvese, Calista Flockhart (40) aerobic-órákat adott egy fitneszstúdióban. A vadóc énekesnő, Pink (36) egy gyorsétteremben volt kiszolgáló, majd egy benzinkútnál helyezkedett el. A Veszélyes Kölykök című fim főhősnője, Michelle Pfeiffer (47) egy bevásárlóközpontban dolgozott pénztárosként, miközben színészetet tanult. Az ex-James Bond, Sean Connery (75) tejkihordással kereste a kenyérre valót. A New York bronxi negyedében felnőtt Jennifer Lopez (35) pedig egy ügyvédi irodában dolgozott titkárnőként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!