Hírek

2005.09.12. 00:00

Barátok közt bulizott a Reggel

Kicsit Hollywood-érzése lehetett annak, aki hivatalos volt a Barátok közt partijára a Deák téri Gödörbe. Hét évet és háromezer epizódot ünnepeltek a napi sorozat szereplői.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Szőke Zoltán asszonyaival, az igazival (középen) és filmbeli partnerével
[/caption]Elegáns autókon, Rolls Royce-on, Cadillacen, és Ford Mustangon érkeztek a Barátok közt sztárjai. A hölgyek Makány Márta ruhakölteményeiben libbentek a vörös szőnyegre, miközben a sorozat rajongói tapssal és bekiabálással köszöntötték őket. Az autogramvadászok is örülhettek, hiszen minden színésztől kaphattak aláírást. A hazai televíziózás legsikeresebb, legnézettebb sorozata az RTL Klubon futó Barátok közt. Kalamár Tamás producer köszöntőjében kis leltárt készített. Ha egyben levetítenék a sorozatot, reklám, megszakítások nélkül, akkor huszonöt napon keresztül ülhetnénk a tévé előtt. Háromezer epizódot láthattak eddig a nézők. Ezer vendégszereplő fordult meg a Barátok köztben. Nem kevesebb mint ötvenezer kávét fogyasztott el a stáb a forgatás közben. A sorozat több mint ötszázszor lépett ki a stúdió falai közül külső felvételre. A sorozatban öt szereplő halt meg, és három újszülöttel is dicsekedhet a Barátok közt. Az este hétkor kezdődött buli még éjjel egykor sem fejeződött be. Hiszen a sorozat színészeit a Fiesta, Emilió, Csonka András és a Pa-Dö-Dö is szórakoztatta. Őrületes sikere lett, taps kísérte azt a filmösszeállítást, amely a hét évet összefoglalta. Később viszont saját bakiparádéjukon dőlhettek a nevetéstől a színészek. Búcsúzóul a szereplők mit is kívánhattak volna egymásnak? Még legalább hét ilyen sikeres évet, és hűséges nézőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!