Hírek

2005.09.22. 00:00

Hírsáv

BAMA

Bíró Ica szexibb, mint valaha
Az elmúlt esztendőkben Bíró Icát kevesebbet láthattuk, hallhattuk. Mint utóbb kiderült: önkéntes száműzetése okán. A fitneszguru ugyanis tudatosan vonult vissza, hogy készülhessen új könyvével. A „Megújulás titkai, a test- és a lélekszépítés bibliája” minden bizonnyal a karácsonyi könyvpiac egyik slágere lesz. Ebben elárulja titkát, hogy minek köszönheti a lelki harmónia mellett tökéletes alakját is ötvenhez közeledve.

Megvan Cziffra Noémi gyermekének neve
Zsombornak fogják hívni Cziffra Noémi hamarosan megszülető gyermekét. Nóci, aki most éppen a 8. hónapban van, szinte minden idejét a babavárással tölti: elkészítette a babaszobát, a ruhákat pedig hamarosan megvásárolja.

Gáspár Laci betegen is énekel
A Megasztár első szériája dobogósának rosszkor jött a betegség, hiszen így albumának munkáit le kellett álltani. Gáspár Lacinak a napokban felment a láza, és gyógyszerekkel, sőt jeges fürdővel sem sikerült lejjebb tornásznia testhőmérsékletét. Ennek ellenére folytatja lemeze felvételét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!