Hírek

2005.09.20. 00:00

Hírsáv

BAMA

Meglestük Bálint Ádám kedvesét
A TV2-ben már az újabb megasztárokat válogatják. Ám azért az előzőekről sem feledkezhetünk meg. Az egyik szórakozóhelyen láttuk Bálint Ádámot, aki az Operettben Rómeót alakítja, és októberben a West Side Storyban Riff szerepét kapta. A szórakozóhelyen Ádám kedvesével, a szép, fekete hajú Melindával üldögélt.

Kubába hívták Németh Kristófot
Németh Kristóf nemrég tért haza Mauritiusról, ahol nyaralt. Ám most hamarosan ismét útra kel Zsófival. A pár a mostanában a felkapott Kubába utazik a Buena Vista Social Club egyik tagja, Manuel Guajiro Miraball meghívására. Kristóf még a Sziget Feszitválon barátkozott össze Manuellel.

Jobb, ha az időjós gyalog jár
Az RTL Klub időjósa, Pataki Zita nem sokáig örülhetett új autójának, ugyanis valakinek megtetszett a III. kerület egyik utcájában. Zita augusztusban vette meg az új járművet, így nem egész egy hónapig élvezhette az új autó kényelmét. Az időjós előző négykerekűjét tavaly összetörték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!