Hírek

2005.09.05. 00:00

Hudson és a vudu varázs

Simon Krisztián

A Majdnem híressel ismertté vált és egy Oscar-jelölést is maga mögött tudó Kate Hudson nem mindennapi hollywoodi család sarja. Édesanyja ugyanis nem más, mint Goldie Hawn, míg pótpapája Kurt Russel.
Zsenge kora ellenére már férjes asszony és édesanya. Férje a nagy szakállú Chris Robinson, aki a The Black Crowes zenekar tagjaként igen vad, balhékban gazdg útra tekinthet vissza, alig merte megkérni kedvese kezét.
A zenész elárulta: egy indiai dobozt adott későbbi feleségének, amelynek belsejébe egy újabb dobozt, abba pedig egy gyémántgyűrűt rejtett. Az akkor még mindössze 19 éves Kate-et annyira meghatotta ez az ajándék, hogy rögtön igent mondott a nála majd 13 évvel idősebb rockzenésznek.
2004 januárjában aztán megszületett a házaspár első gyermeke is, akit Rydel Russell Robinson névre kereszteltek. Az ifjú anya magával vitte a csöppséget legújabb filmjének, a Titkok kulcsának forgatására is. A vudu és hudu mágiákról meg varázslatokról szóló, misztikus thrillert augusztus vége óta a magyar mozik is játsszák.
Hősnőnk a lekiismeretes és szép, fiatal Caroline szerepében vállal munkát egy omladozó házikóban New Orleans mellett, a Mississippi deltavidékén, ahol egy idős asszony szélütéstől szenvedő, még idősebb férjét kell ápolnia. Caroline lelkiismeretesen végezné munkáját, ha nem lenne valami vészjósló ápoltjának tekintetében, de mivel roszszat sejt, elindul egy mindent nyitó álkulccsal, hogy fényt derítsen a ház sötét titkaira.
Remélhetőleg a kis Rydel nem érezte magát túl rosszul a bőrében a forgatás alatt. Ugyanis nem minden csecsemő vágyik arra, hogy félelmetes vudu rontások repkedjenek a feje felett, miközben ő csak aludni szeretne…
Bár lehet, hogy ez is hozzátartozik szülei furcsa nevelési szokásaihoz. Kate ugyanis egy interjúban azt nyilatkozta, hogy gyermeke előtt nem lesz tabutéma. Még a drogok sem, amelyekről férje is  tudna mesélni.

Kate Hudson

Los Angeles, 1979. április 19.

Szülei: Bill Hudson

és Goldie Hawn

férje: Chris Robinson

gyermeke: Rydel Russel

Robinson

legfontosabb filmek:

Majdnem híres (2000),

Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt (2003),

Válás francia módra (2003),

Titkok Kulcsa (2005)

Szülei: Bill Hudson

és Goldie Hawn

férje: Chris Robinson

gyermeke: Rydel Russel

Robinson

legfontosabb filmek:

Majdnem híres (2000),

Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt (2003),

Válás francia módra (2003),

Titkok Kulcsa (2005) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!