Hírek

2005.09.12. 00:00

Megvadult lovak szabadultak el, és okoztak kárt

Egyelőre nem tudják, mitől vadult meg az a két ló Szolnokon, amelyek kisebb riadalmat okoztak a Tiszaligetben megrendezett gulyásfesztiválon.

Nagy E. D.

Ezt tudta meg lapunk a Jász-Nagykun-Szolnoki Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Kovács Ágnes elmondta, a lovak hirtelen meglódultak, ekkor leesett a bakról a hajtó. Neki nem esett komolyabb baja. Az elszabadult állatok viszont a kocsival leszorítottak az útról egy motorost, akinek utasa, egy fiatal lány könnyebben megsérült. A lovak kocsistól tovább rohantak, és további öt személyautónak hajtottak neki. Az utolsó járműnél a lovak istrángja elszakadt, és a megvadult állatok szabadon vágtattak tovább. A lovak a Tiszaligetet elhagyták, átvágtattak a Tisza hídon, végül egy, a hídhoz közeli térnél sikerült őket befogni. Kovács Ágnes szerint a kár csaknem egymillió forint. A rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!