Hírek

2006.01.10. 21:23

Orbán Viktor: Hajrá, Vizsla!

Ezekkel a szavakkal Orbán Viktor egy Kossuth Rádióban elhangzott műsorban kívánt sikert az elmúlt napok leghangosabb botrányait kiváltó lapnak.

BAMA

A Fidesz elnöke a Kossuth Rádió Háttér című műsorának nyilatkozott kedd este, ahol többek között azt is elmondta, sikertelenül próbálják pártjához kötni a Magyar Vizslát.
 
Orbán Viktor arra a kérdésre, helyes-e, hogy a lap bármilyen módon pártjához köthető, és a Fidesz bocsánatkérésre kényszerül, úgy felelt: "A Fideszhez akarják kötni, ha jól látom, de szerintem ez nem jár sikerrel." A Fidesz elnöke azt mondta, "mellékes, összeesküvés-elméletes, hátsó tényekről" nem szívesen beszél. Azt kell szerinte megvizsgálni, milyen tényeket állít a lap, és azok megfelelnek-e a valóságnak. Mint hozzátette, szeretne végre látni egy példányt ebből az "elhíresült újságból". "Sok sikert kívánok a civil szervezetnek, amelyik kiadja (...) meg sok sikert kívánok az újságnak is, hajrá, Vizsla!" - mondta a Fidesz-elnök. (MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!