Hírek

2006.07.23. 18:37

Győzike egy falut szeretne

Egyelőre még nem tudni, hogy folytatódik-e a Győzike Show. A humoros reality komédia főszereplője aláírná az RTL Klub által kínált szerződést, ám felesége, „Beja asszony” húzódozik.

Dián Tamás

Gáspár Győző mostanában lépten-nyomon amiatt panaszkodik, hogy munkanélküli lett. A Romanticból ugyanis kirakták a szűrét a lányok, s amióta a show is szünetel, nem találja a helyét. Igaz, hogy a két barátjával alapított Győzike Branch nevű hobbizenekarban kiélheti fellépési vágyait, de azt ő is érzi, hogy az átdolgozott mulatós nóták eldalolgatása korántsem mérhető a Romantic sikeréhez. Így aztán most abban bízik, hogy felesége meggondolja magát, és elfogadja az RTL Klub ajánlatát.

[caption id="" align="alignright" width="260"] Most egy hobbizenekarban játszik, miután a lányok kirúgták a Romanticból, de ezzel nem éri be
[/caption]„Bea asszony sajnos a mai napig nem szereti a nyilvánosságot – mondta szomorúan lapunknak Győzike. – Nekem viszont nincs más kiutam. Miután a két lány kirakott a saját zenekaromból, csak ez a lehetőség maradt. Nem anyagi okok miatt hiányzik a szereplés, ezen a téren köszönöm szépen, nagyon jól állunk, az RTL Klubtól mindent megkapunk, amire szükségünk van. Hanem a lelkem… az sínyli meg ezt a hosszú szünetet. Mondtam is Beának, hogy ha szeret engem, akkor elvállalja.”

Persze, nem Győzikéről lenne szó, ha a megállapodás csak ennyin múlna. Állítása szerint a felajánlott összeg nagyságán nem lesz sok vita, a show igazi hozadéka ugyanis nem a honorárium: inkább a reklámszerződések hoznak sokat a konyhára. Az viszont már nehezítheti a megegyezést, hogy a roma sztár Nógrádmegyer polgármestere szeretne lenni. Hiába indulna függetlenként, az RTL Klub egyszer már felhívta rá a figyelmét, hogy a politikai szerepvállalás összeegyeztethetetlen a Győzike Show-val.

„Igazából csak ezért nem írtam eddig alá a szerződést – árulta el. – Ha ugyanis győzök a választásokon, akkor minden erőmet arra fordítom, hogy csináljak egy Győzike-falut. Egy olyan település az én álmom, ahol mindenki olyan boldogan fekszik le este aludni, mint én.” Győzike azt egyelőre még nem tudja, hogy polgármesterként vajon folytathatná-e a műsorát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!