Hírek

2008.02.29. 08:50

A szórakozás mindenek felett

Szombaton, a baranyai megyeszékhelyen kora reggeltől késő estig minden a kosárlabdáról fog szólni.

BAMA

Amikor januárban eldőlt: a női válogatottat Rátgéber László, a férfit pedig Sztojan Ivkovics vezeti a jövőben, azt írtuk: immár papírja is van Pécsnek arról, hogy kosárlabda-nagyhatalom. Nos, ez a pozíció most tovább erősödhet: szombaton ugyanis a sportág ünnepét, az All Star Gálát tartják a városban. A korábbi években rendre karácsony és szilveszter között rendezték meg a gálát és rendre az ü nepekre hazautazó légiósok nélkül. Ezért döntött úgy a szövetség, hogy március első szombatjára szervezi az eseményt: így ugyanis valóban a legjobbak lépnek majd pályára. A kereteket elnézve jó mérkőzésekre van kilátás: a férfiválogatottat a javarészt külföldieket felvonultató All Star-gárda biztosan nagy erőbedobásra készteti.

A szurkolói csapatok

FÉRFIAK: Michael English (Dombóvár), Thomas Kelley (Szolnok), Eric Freeman (Hódmezővásárhely), DuJuan Wiley (Dombóvár), Arnas Kazlauskas (Falco).
CSERÉK: Aliakseyeu (Szombathely), Sitku (Nyíregyháza), Mészáros (Atomerőmű SE), Horváth Á. (Kecskemét), Alekszics (Pécs), Bradford (Albacomp), Mills (Dombóvár).

NŐK: Djelmis (Szo nok), Borovichkova (Győr), Gorbunova (Sopron), Branzova (Sopron) Podrug (Pécs).
CSERÉK: Fűrész (BSE), Castillo (BSE), Coelho (Pécs), Varga (Nagykanizsa), Tomova (Szeged), Kovács (Szeged), Szlimák (Szeged).

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!