Hírek

2008.02.24. 16:04

Elítélhetik a méregkeverő bácsit

A baranya megyei bíróságon hétfőn vélhetően kihirdeti a bíróság a határozatát az emberölés kísérletével megvádolt, hásságyi nyugdíjas ügyében

AS Network - bama.hu

A baranya megyei bíróságon hétfőn vélhetően kihirdeti a bíróság a határozatát az emberölés kísérletével megvádolt, hásságyi nyugdíjas ügyében. Amint arról korábban beszámoltunk, a hetvenhárom esztendős férfi az ügyészség szerint több alkalommal is mérget kevert egyik ismerősének a sörébe.

Az idős, korábban méregraktár-kezelőként is tevékenykedő ember – a nyomozás megállapításai szerint – tavaly nyáron a hásságyi kocsmában növényvédő- és rovarölő szerekből összeállított koktélt öntött egy férfi üveges sörébe. Áldozata megitta a mérgezett italt, amitől nagyon rosszul lett, de nem fordult orvoshoz. Két, majd három nappal később a nyugdíjas megismételte a mutatványt, ám ekkor leleplezték, s értesítették a rendőrséget. A szakértők megállapításai szerint a szerek, ha nagy mennyiségben kerülnek az emberi szervezetbe, akár halált is okozhattak volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!