Hírek

2008.02.28. 10:48

Elsöprő többséggel véget lehet vetni a hazugság politikának

A népszavazás akkor sikeres és eredményes, ha legalább 2 millióan állást foglalnak az igenek mellett - mondta Orbán Viktor a Heti Válasznak adott interjújában, melyet a Híradó idéz.

vgo

Ezután teszi hozzá a Fidesz elnöke a "futball szabályai az érvényesek", vagyis a többség megy a maga útján, a kisebbség pedig magyarázza a bizonyítványát. A jövő szempontjából Orbán szerint nem mellékes a népszavazáson való részvétel, mert mint mondja egy elsöprő többséggel véget lehet vetni a hazugság politikának. A pártelnök szerint a véleménynyilvánítással az emberek amellett teszik le a voksukat, hogy "olyan nincs többé, hogy egy kormány megállapodik velük, majd az ellenkezőjét teszi." Arra kérdésre, hogy rémisztgetésnek szánja-e azt a felvetést, hogy nemsokára a 300 forintos vizitdíjból ezer forintos lesz Orbán azt válaszolta a "mi rémisztgetéseinkkel az a baj, hogy egytől egyig bejönnek" - mondja a Heti Válaszban a Fidesz elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!