Hírek

2008.02.27. 11:29

Ügyetlen postarablókat keres a rendőrség

Két álarcos férfi próbált fegyverrel kirabolni egy postát Tatabányán. Egyikük már átvette volna a pénzt az alkalmazottaktól, amikor a társa kimenekült az épületből és magával vitte a bankók szállítására szánt táskát

mti

Két álarcos férfi próbált fegyverrel kirabolni egy postát Tatabányán. Egyikük már átvette volna a pénzt az alkalmazottaktól, amikor a társa kimenekült az épületből és magával vitte a bankók szállítására szánt táskát. Végül mindketten üres kézzel távoztak.

A tatabányai postán az egyik rabló a földre parancsolta az ügyfeleket, majd feltehetőleg pisztollyal a pénztárban lévő pénz átadására szólította fel az alkalmazottat. Közben a másik maszkos férfi hígítót locsolt szét az ügyféltérben, és kihátrált az épületből. Magával vitte a pénz szállítására előkészített táskát. Mivel a bankjegyeket nem volt mibe bepakolni, a rablók végül üres kézzel menekültek el - mondta a hétfőn történt esetről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
  
Szerda délután további fejlemények várhatók az ügyben - tette hozzá Léber Gabriella. A nyomozók kedden az elkövetők megtalálását segítő információk birtokába jutottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!