Hírek

2008.02.27. 18:18

Vágó messze a legnépszerűbb

A hazai sztárok ismertségét, kedveltségét, elfogadottságát sorba vevő különszámmal jelentkezett a hot! magazin; a kiadó közlése szerint három hónapon keresztül forgalmazzák a hot! TOP 100 sztár című, kedden megjelent kiadványt.

mti

Az olvasói szavazatok alapján kialakított sort Sebestyén Balázs RTL-es műsorvezető nyitja, őt követi Talmácsi Gábor motorversenyző, majd a másik nagy kereskedelmi csatorna, a TV2 sztárja, Liptai Klaudia; a századik hely az énekesnő-showman Somáé lett - derül ki a kiadó tájékoztatásából.

Az egyik közvéleménykutató cég által készített felmérés szerint ugyanakkor Vágó Istváné az aranyérem, mint a legkedveltebb személyiségé, akit Gesztesi Károly színész követ, sarkában Talmácsi Gáborral.

A saját műfajában elsőnek mondott lista összeállításánál objektív, mérhető adatokat éppúgy felhasználtak, mint a nézők, olvasók szubjektív véleményeit; a rangsort különböző allisták színesítik: az egyik Hollywood legbefolyásosabb csillagait, a másik a világ leghíresebb gyereksztárjait, egy harmadik pedig a legszexisebb hírességeket veszi számba.

A lista készítői azt tudakolták a megkérdezetteknél, ki az a híresség, akit nem szeretnek látni, hallani, ki az, akinek a mondanivalójára, véleményére odafigyelnek, melyikükkel találkoznának örömmel gyakran, vagy akár barátkoznának is össze, s ki az a listán, akiről még sosem hallottak.

A kiadvány sztárszakértője Kovács Kristóf producer, Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, Hadas Kriszta, a TV2 Aktuális magazinműsorainak főszerkesztő-riportere, Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője, Havas Henrik riporter és Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!