Hírek

2008.10.08. 09:20

Eltiltották a Haladás edzőjét

Három bajnoki mérkőzésre eltiltotta a kispadtól Csertői Aurélt, a Haladás vezetőedzőjét a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága.

BAMA

Az eddig remeklő, harmadik helyen álló újonc csapat trénerét visszaesőnek minősítették, ezért kapott ilyen súlyos büntetést a Kaposvár elleni hazai találkozón történt kiállítása után.

A hétvégi fordulóban piros lapos játékosok közül Meye Roguy (ZTE) és Bank István (Győr) egy-egy, míg Tóth Mihály (Diósgyőr) két bajnoki összecsapást kénytelen kihagyni.

A szeptember 25-i Ferencváros–Haladás Magyar Kupa-mérkőzésen elkövetett szurkolói rendzavarás miatt az FTC mint visszaeső 300 ezer forintos pénzbüntetést kapott, emellett a soron következő két hazai MK-találkozóján szövetségi ellenőrt köteles fogadni, és annak költségeit állnia kell.

A szombati Kecskemét–Vasas bajnoki mérkőzésen a vendégszurkolók okoztak rendbontást, ezért a Vasast mint visszaesőt arra kötelezték, hogy a soron következő idegenbeli bajnoki mérkőzésére tízfős rendezői gárdát biztosítson, amely a rendező sportszervezettel együttműködve a vendégszektornál segédkezik. Ezen felül a mérkőzésen a Vasasnak kell állnia a szövetségi ellenőr eljárási költségeit.

A szintén szombati Haladás-Kaposvár találkozón a hazai szurkolók rendzavarása miatt a Haladásnak visszaesőként a soron következő hazai bajnoki mérkőzésén a rendezői létszámot tizenöt fővel meg kell emelnie, egyúttal a szövetségi ellenőr eljárási költségeit is viselnie kell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!