Hírek

2008.12.09. 16:48

Leleplező kötet Hollywood titkos magyar történeteiről

Van-e igazság a hollywoodi producerek kicsapongó életmódjáról és alacsony intellektusáról szóló rémmesékben?

BAMA

Németek vagy magyarok alapították az amerikai filmbirodalmat? Igaz-e, hogy Hollywoodot európai zsidó bevándorlók találták ki és igazgatják napjainkban is? Van-e igazság a hollywoodi producerek kicsapongó életmódjáról és alacsony intellektusáról szóló rémmesékben? Mindez kiderül Bokor Pál A siker helye Hollywood című könyvéből, melyet december 15-én mutatnak be Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

A mű, amely páratlan alapossággal dolgozza fel az amerikai álomgyárak regényes történetét, magyar nyelven most olvasható először. A siker neve Oscar szerzője által jegyzett történet a ricsei Adolph Zukortól és a tolcsvai születésű William Foxtól indul és a mai sikergyárosokig terjed.

A kötetből természetesen nem hiányozhatnak a legnagyobb sikersztorik sem, így az olvasók megismerhetik Lew Wassermann stúdiófőnököt, akit Hollywood királyaként bálványoztak, illetve megtudhatják, ki is az a Michael Ovitz nevű szuperügynök, akinél Tom Cruise és sok más világsztár kilincselt.

Kiváló elmék, kisstílű sikkasztók és féktelen ambíciók sejlenek fel a világsikerek hátterében ebben a kötetben, mely kíméletlen őszinteséggel rántja le a leplet a legizgalmasabb, mindeddig „szőrmentén kezelt” vagy éppen agyonhallgatott kérdésekről is. Külön érdekesség, hogy az izgalmas tartalomhoz  páratlan fotóanyag is társul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!