Hírek

2009.04.07. 12:31

Bajnai tétlenkedés nélkül cselekedni akar

Bajnai Gordon levélben hívta egyeztetésre az MDF, a Fidesz és a KDNP vezetését. Mint fogalmaz, szeretné ismertetni a válságkezelő program részleteit az ellenzéki pártokkal.

VGO

"Magyarországnak nincs vesztegetnivaló ideje. Olyan gyors és hatékony lépésekre van szükség azonnal, amelyek stabilitást teremtenek a gazdaságban, pozitív üzenetet küldenek a pénzpiacoknak és elindítják azokat a szerkezeti átalakításokat, amelyek hosszú távon is képesek garantálni az ország fenntarható fejlődését, gyarapodását."

"Ma az országért össze kell fogni, egyéni és pártpolitikai szempontok fölé emelkedve. Minden belpolitikai vitával vagy egymás elleni kampányolással eltékozolt hét százmilliárd forintokba és munkahelyek ezreibe kerülhet az országnak. Amennyiben megkapom a parlamenti többséget én tétlenkedés nélkül, politikai pártoktól függetlenül, nyíltan és nyitottan, csak az ország érdekeit figyelembe véve látok hozzá ehhez a munkához.

Ehhez kérem az Ön és pártja támogatását is." – olvasható abban a levélben, amelyet Bajnai Gordon küldött az MDF, a Fidesz és a KDNP elnökének. A miniszterelnök-jelölt hangsúlyozza: a poszt elfogadását szigorú feltételekhez, a program következetes támogatásához, végrehajtásához kötötte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!