Hírek

2009.09.21. 10:05

80 csatorna, mozikölcsönzés 500 forintért

Negyedik hazai piaci szereplőként az Interware Internet Szolgáltató Zrt. is belép az internetalapú digitális televíziózás (IPTV) piacára.

VG

Az alternatív távközlési társaság a szolgáltatást a Magyar Telekom hálózatán nyújtja. A több mint 80 csatornát, köztük öt HD-adást magában foglaló szolgáltatást ADSL-technológián teszi elérhetővé. A szolgáltatással egyidejűleg hozzáférhetővé válik az online videotéka is, amelyből kevesebb mint 500 forintért kölcsönözhető egy mozifilm.

Az IPTV indulásával párhuzamosan a társaság megjelenik a többes csomagok piacán is, kettős szolgáltatásként internetet és televíziót, hármas csomagként internetet, televíziót és telefont ajánl. A kettős csomag havi ötezer, a hármas előfizetés 5700 forinttól indul.

A szolgáltatásokat bővítő bejelentés kapcsán Sátor Csaba vezérigazgató közölte azt is, hogy a válság ellenére nem állnak le a fejlesztésekkel, az idén megújul a teljes telefonos infra-struktúra és egy új, korszerűbb főközpontot állítanak üzembe még az év vége előtt.

Az Interware-en kívül itthon a Magyar Telekom, az Invitel és a GTS-Datanet nyújt IPTV-szolgáltatást. Ma mintegy hatvan-hetvenezer hazai háztartásban érhető el ez a technológia.

A cikk teljes terjedelmében csak a Világgazdaság előfizetői számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!