Hírek

2009.10.04. 14:29

Szakmai konferencia gárdistákkal, csendőrökkel

A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2010-es választási programja korszakváltó program, amellyel több évtizedes beidegződésekkel kívánnak leszámolni – mondta Pősze Lajos, a Jobbik szakmai igazgatója vasárnap Budapesten, a párt által szervezett szakmai konferencia előtti sajtótájékoztatón.

MTI

A Jobbiknak megvan a bátorsága, lendülete ahhoz, hogy végigvigye a programot és megszabadítsa Magyarországot azoktól a beidegződésektől, amelyek "lebénítják a szellemi erők kibontakozását" – mondta Pősze Lajos.

A Radikális változás! elnevezésű konferencia a rendvédelemmel, a közbiztonsággal és a csendőrség visszaállításával foglalkozik - mondta, hozzátéve: januárig további szakmai tanácskozásokat szerveznek az egészségügyről, a népességpolitikáról, az ifjúság helyzetéről és a gazdaságról.

Osvát László, nyugállományú rendőr ezredes azt mondta: a konferencián azzal foglalkoznak, hogyan lehetne visszaszerezni a rendőrség tekintélyét és becsületét. Nem akarunk mást, csak rendet és biztonságot, rend nélkül nem lehet a társadalomban élni - hangsúlyozta.

A sajtótájékoztatón elhangzott: a Jobbik elkészült választási programjával, amivel készen állnak Magyarország kormányzására is. A programot a párt január 16-án mutatják be.

A konferencián többen az Új Magyar Gárda egyenruhájában, illetve "Csendőrség" feliratú egyenruhákban jelentek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!