Hírek

2010.03.01. 12:28

Csurkáék segíthetik győzelemhez a Fideszt?

Csapataink harcban állnak – válaszolta Csurka István, a MIÉP elnöke a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában arra a kérdésre, hogyan állnak az ajánlószelvény-gyűjtéssel. A politikus úgy véli, hogy össze fogják szedni az országos lista állításához szükséges ajánlószelvényeket.

hirado.hu

A MIÉP-re adott szavazat hozzásegítheti a Fideszt ahhoz, hogy kétharmados többséget szerezzen – mondta Csurka István, a MIÉP elnöke a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában.

A pártelnök hozzátette: a MIÉP a Jobbik ellen lép fel, mert a párt Csurka szerint az MSZP fiókvállalata, és a titkosszolgálatok is benne vannak. Céljuk, hogy visszaszerezzék azokat a szavazókat, akiket a Jobbik a balliberális sajtó segítségével szedett el a MIÉP-től.

Csurka azt állította: a baloldali kormány a megszorító intézkedések meghozatala előtt tisztában volt azzal, hogy a radikalizmus meg fog erősödni. És akkor már miért ne az általa irányított, a Morvai Krisztina és Vona Gábor vezette szervezet ne erősödjön meg – tette hozzá.

Arra a kérdésre, miből gondolja, hogy a baloldal irányítja a Jobbikot, azt válaszolta: például abból, hogy a balliberális sajtó foglalkozik a párttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!