Hírek

2010.07.12. 13:56

Mol az árvízkárosultakért

A Mol mint felelős vállalat részt kíván vállalni a segítségnyújtásból – mondta el Pánczél Andrea a Mol magyarországi kommunikációs igazgatója. Ezért a vállalat már az elsők között 15 millió forintos adománnyal támogatta a Nemzeti Összefogás Alapítványt.

Világgazdaság Online

A Mol-kutakon pedig akciót hirdettek, mely keretében bárki 500 forinttal hozzájárulhat az árvízkárok utáni újjáépítéshez és adományát a lánc minden ötödik helyén a Mol is ugyanennyivel egészíti ki. A pénz felhasználásával kapcsolatosan is kidolgoztak egy online programot, hogy az adományozók a gyűjtés befejezése után is követhessék a pénz felhasználását. A Facebook-on és az Országlánc honlapján minden adakozó „Csatlakozom a lánchoz” menüpont segítségével regisztrálhatja magát, feltöltheti arcképét, megadhatja nevét, és 50 karakterben megfogalmazhatja egyedi üzenetét is. A befolyt összeget a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kapja.

Munkavállalói kezdeményezésre dolgozói gyűjtést is indított a Mol Nyrt. Az érdekképviseletek támogatása mellett, a vállalat a bajba jutott, károsult saját dolgozók megsegítésére nyitott bankszámlára a dolgozói kollektíva felajánlásait várják.

A Világgazdaság összeállítást készített az elmúlt 20 év legjelentősebb magyarországi segélyezési programjáról, mely számos cég közreműködésével indult erről itt olvashat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!